Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīti baklažāni 2

2005. gada 17. oktobris
Foto: Līva Līce
Pagatavošana
60 min
1. Gareniski sagriež baklažānu plānās šķēlītēs un mazliet tās apkaisa ar sāli, lai nebūtu cietas un sīkstas. Ļauj visam kādu brīdi pastāvēt. Pa to laiku uzkarsē pannā eļļu un apcep baklažānu šķēlītes no abām pusēm, līdz tās kļūst plānas, gandrīz caurspīdīgas un zeltainas. Liek visu bļodā un pievieno dažas daiviņas saspiesta ķiploka, kā arī dažas ēdamkarotes smalki sasmalcinātu valriekstu. Pieliek nedaudz “Mildas” majonēzes un visu rūpīgi samaisa, bet tā, lai neveidotos putra! Starp citu, šis ēdiens nav smādējams arī auksts!
Uz augšu