Sākums > Receptes > Deserti

Medus torte"lubāna kalnos"

2005. gada 15. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Vienā traukā izkausē taukvielas, klāt pieliek cukuru, to visu karsē, līdz cukurs izkūst.
2. Tad pievieno nedaudz saputotu olu.
3. Labi izmaisa.
4. Otrā traukā karsē medu līdz tas sāk putot, tad liek klāt sodu.
5. Maisa, līdz masa kļūst brūna.
6. Tad abas masas sajauc, pievieno izsijātus miltus.
7. Samīca vijīgu, gludu mīklu.
8. Tad mīklu izveltnē plānā plāksnē.
9. Cep 200 C temperatūrā 5-7 minūtes.
10. Gatavām plāksnēm jābūt gaiši brūnām.
11. Atdzisušās plāksnes pārziež ar ievārījumu un sakultu putukrējumu.
Uz augšu