Ābolu un baltmaizes pudiņš

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 gl.rīvmaizes
  • 8 āboli
  • 3 ēd.k.cukura
  • 500 g salda krējuma
  • Pusgl.verdošā ūdens
  • 2 olas
  • 2 ēd.k.sviesta
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. No sakaltušās baltmaizes pagatavo rīvmaizi.
  2. Ietaukotā veidnē liek kārtām nomizotus, bez sēklotnes, uz pusēm sagrieztus ābolus.
  3. Tos pārkaisa ar cukuru, kanēli un rīvmaizi.
  4. Masu apslakā ar verdošu ūdeni, pārlej ar krējuma un olu maisījumu.
  5. Pārslakā ar kausētu sviestu un cep cepeškrāsnī.
  6. Atdzesē, pasniedz galdā ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti