Pildīti puravi

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g lielu puravu stulbāju
  • Tauki
  • PILDĪJUMAM
  • 250 g maltas cūkgaļas
  • Sīpols
  • 3 ēdk.sarīvētu svaigu kāpostu
  • 2 ēdk.pusgatavu rīsu
  • Ēdk.tomātu pastas
  • Sāls
  • Maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Puravu stulbājus sagriež 10 cm garos gabalos.
  2. Applaucē un sadala cilindros pildīšanai, vēlreiz noskalo.
  3. PILDĪJUMAM:Sasmalcinātus sīpolus sacep taukos, atdzesē.
  4. Kopā ar rīsiem, kāpostiem, sāli, pipariem, tomātu pastu pievieno gaļai.
  5. Sajauc un pilda puravos, liek uz ietaukotas pannas.
  6. Pārliek ar tauku piciņām, pielej nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep gatavus.
  7. P.S. Puravus var pildīt arī ar sakņu pildījumu:
  8. Notīrītus, noskalotus 4-5 burkānus sarīvē uz sakņu rīves.
  9. 3 sīpolus sasmalcina, apcep ēdk.sviestā.
  10. Pievieno ēdk.tomātu biezeni, sāli, nedaudz ūdens un pasautē 10 minūtes.
  11. Pēc tam pievieno pusgatavus 1/3-½ glāzes rīsus, izmaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni