Kāļi ar gaļas pildījumu

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji lieli kāļi
  • 2 gl.krējuma mērces
  • 2 ēd.k.sarīvēta siera
  • PILDĪJUMAM
  • 300 g cūkas vai jēra gaļas mīkstuma
  • 1 ½ ēd.k.rīsu
  • Sāls
  • Maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus vāra gandrīz mīkstus.
  2. Nomizo, nogriež vāciņus un ar tējkaroti izdobj vidus,atstājot 1-1½ cm biezu maliņu.
  3. Kāļos liek pildījumu, pārlej ar krējuma mērci un cepeškrāsnī cep gatavus.
  4. Isi pirms gatavības pārkaisa ar sieru.
  5. PILDĪJUMAM: gaļu samaļ, pievieno pusgatavus rīsus, sāli, piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni