Ar aknām pildīti kartupeļi

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 kartupeļi
  • 2 saldskābi āboli
  • PILDĪJUMAM
  • 250 g aknu
  • Sīpols
  • Ola
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus vāra 10-15 minūtes, tad nokāš, nomizo, izdobj vidu, nolīdzina pamatni.
  2. Izdobto vidu un pamatni ar dakšiņu saspaida.
  3. Aknas nomazgā, samaļ.
  4. Sasmalcinātu sīpolu apcep taukos, pievieno aknas, saspaidītos kartupeļus un nedaudz apcep, pieliek sāli, piparus, olu.
  5. Ar šo masu pilda kartupeļus.
  6. Katru kartupeli pārklāj ar ābola ripu, liek uz ietaukotās plāts un cep cepeškrāsnī.
  7. Līdz kartupeļi kļūst dzeltenbrūni.
  8. P.S. Pannā var ieliet pienu, lai 1/3 kartupeļu būtu apņemti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni