Sākums > Receptes > Deserti

Cepti āboli medū ar riekstiem

2005. gada 14. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Cepšanai izvēlās skābos ābolus, vislabāk Antonovkas. Ābolus nomazgā, nogriež cepurīti un izdodj sēklotni.
2. Vidiņā ieliek tējkaroti medus un liek cepšanai izvēlētajā traukā. Trauka apakšā ielej nedaudz ūdens.
Foto: Depositphotos.com
3. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādos ~ 20 minūtes (viss atkarīgs no ābolu lieluma un cietības pakāpes).
Foto: Depositphotos.com
4. Pa to laiku sasmalcina pistācijas un valriekstus. Ieber tos ābolu viducīšos, kad tie gatavi.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu