Pienā sautēta zivs

3 1

Sastāvdaļas

  • Zivis (heks, putasu vai cita)
  • Piens
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabaliņos.
    Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabali...
  2. Miltus sajauc ar sāli un pipariem.
    Miltus sajauc ar sāli un pipariem.
  3. Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārto sautējamajā katlā.
    Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārt...
  4. Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās, kas palikušas no zivīm. Pārliek zivīm.
    Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās...
  5. Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.
    Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.
  6. Sautē uz lēnas uguns, kamēr burkāni mīksti. Pievieno vajadzīgās garšvielas un bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem (dilles, lociņi, pētersīļi u.c.).
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni