Sievasmātes sapnis

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 -5 kg liesas gaļas
  • Mērcei: 1 pudele portera alus, 1 pudele eļļas, 1 sagriezts sīpols, 6 daiviņas ķiploka, sāls, pipari, kadiķogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu aplej ar mērci, liek uz pannas un cepeškrāsnī sautē 3-4 stundas. Bieži apgroza un pārlej ar mērci. Kad gaļa gatava, izņem no mērces. Mērcei pievieno miltus, krējumu, pēc vajadzības citas garšvielas. Uzvāra un tā ir gatava. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni