Mīklā cepti āboli ar citronu sulu

3 1

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Ievārījums vai cukurs sajaukts ar kanēli
  • Citronu sula
  • Salds vai skābs krējums
  • Olas
  • Sviests
  • Milti
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo ābolus no vida sākot izņem serdi.
  2. Piepilda ar ievārījumu vai cukuru sajauktu ar kanēli.
  3. Ābolus apsmērē ar citronu sulu atstāj pusstundu, lai stāv.
  4. Sataisa mīklu: ņem saldu vai skābu krējumu.
  5. Uzputo olu dzeltenumu, sviestu un miltus.
  6. Ābolus liek mīklā un vāra taukos, var cept arī cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti