Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ābolu maizītes ar biezpienu

2005. gada 13. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
2. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
3. Pa to laiku pagatavo pildījumu. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno citronu miziņu un olu dzeltenumus.
4. Ābolus sagriež šķēlītēs.
5. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos.
6. Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus.
7. Kvadrātā stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
8. Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušām pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu