Sākums > Receptes > Deserti

Jogurta krēms ar ogām

2005. gada 13. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Olu dzeltenumus sajauc ar 4 ēd.k.pūdercukuru, maisot līdz izveidojās gaiša masa.
2. Želantīnu atšķaidiet ar 230 ml verdoša ūdens un maisot 3-5 min. Želantīnu pievieno olu masai. Pie olu masas pievienojam jogurtu.
3. Saputojam saldo krējumu ar 2 ēd.k. pudercukura un samaisam ar svaigām ogām.
4. pie saputotu saldo krējumu pievienojam olu masu ar jogurtu un salejam porciju trauciņos.
5. 6 porcijām.
6. *** Pasniedz ar zemeņu mērci.
7. Svaigas zemenes ar cukuru virtuves kombainā samaļ vienveidīgā masā.
Uz augšu