Jogurta krēms ar ogām

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas dzeltenumi
  • 4 + 2 ēd.k. pūdercukurs
  • 1 pac. (15 g )želantīns
  • 500 ml jogurta
  • 250 ml saldais krējums
  • Apm. 250 g svaigas ogas
  • Zemeņu mērce

Pagatavošana

25 min.
  1. Olu dzeltenumus sajauc ar 4 ēd.k.pūdercukuru, maisot līdz izveidojās gaiša masa.
  2. Želantīnu atšķaidiet ar 230 ml verdoša ūdens un maisot 3-5 min. Želantīnu pievieno olu masai. Pie olu masas pievienojam jogurtu.
  3. Saputojam saldo krējumu ar 2 ēd.k. pudercukura un samaisam ar svaigām ogām.
  4. pie saputotu saldo krējumu pievienojam olu masu ar jogurtu un salejam porciju trauciņos.
  5. 6 porcijām.
  6. *** Pasniedz ar zemeņu mērci.
  7. Svaigas zemenes ar cukuru virtuves kombainā samaļ vienveidīgā masā.

Komentāri

edgars 2010. gada 3. marts 20:15
kas par sviestu!
nu kāpēc neliec proporcijas! kā es varu zināt piem. cik daudz želatīna jāliek un uz kādu daudzumu.

ar paciņu uz spaini pietiks?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti