Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar burkāniem un sīpoliem

2005. gada 13. oktobris
Foto: Diāna Bule
Pagatavošana
1 min
1. Vistas fileju sagriež gabalos. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās. Ķiplokus nomizo un sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo un sarīvē skaidiņās.
2. Uz cepeškrāsns pannas kārtam lieks visus iepriekš minētos produktus. Vispirms vistu, tad burkānus, tad sīpolus un ķiplokus. Visu masu aplej ar uzvārītu vistas buljonu. Pastarpai ir jāiekaisa nedzudz sāls, pēc garšas. Jārēķinās ar to, ka arī vistas buljons dod sāļumu. Pāri visas uzlej krējumu. sagatavoto masu liek cepeškrāsni 200 grādu temperatūra un cep apmēram 40 min. Kad visi dārzeņi un vista gatava, ēdienu var ēsto kopā ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem. Ēdienam ir patīkami saldena garša, ko dod burkāni un sīpoli
Uz augšu