Šniceles ar sieru un šķiņķi

5 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa, 400- 500 g
  • Siers, apm. 100- 150 g
  • A/k šķiņķis, 100 g
  • Olas, 2vas
  • Baltmaize, pāris šķēles
  • Pēc izvēles garšvielas maltajai gaļai
  • Vārīti kartupeļi
  • Garšviela kartupeļiem
  • Salāti - tomāti, gurķi, krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavojam tradicionālo kotlešu masu, sajaucot malto gaļu ar olām un rīvētu baltmaizi, pievienojam garšvielas, visu labi izmaisam, masu ieliekam ledusskapī drusku pastāvēties, pa to laiku sagriežam šķiņķīti rasola lieluma gabaliņos un sarīvējam uz rupjas rīves sieru. Tad ņemam masu ārā no ledusskapja, taisam tādus palielus plācenīšus-un tiem kā pīrādziņiem pa vidu liekam siera- šķiņķa maisījumu :) Tad aizlokam to padarīšanu ciet (kā pīrādziņu), lai pildījums nav redzams un liekam cepties pannā uz ne tik lielas uguns, kamēr brūns..
  2. Pasniedzam ar kartupeļiem, kuriem uzbērta tā jaukā piedeva.. :)
  3. Salātus nepiemirstam... :)
  4. Lai garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni