Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šniceles ar sieru un šķiņķi

2005. gada 11. oktobris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Gatavojam tradicionālo kotlešu masu, sajaucot malto gaļu ar olām un rīvētu baltmaizi, pievienojam garšvielas, visu labi izmaisam, masu ieliekam ledusskapī drusku pastāvēties, pa to laiku sagriežam šķiņķīti rasola lieluma gabaliņos un sarīvējam uz rupjas rīves sieru. Tad ņemam masu ārā no ledusskapja, taisam tādus palielus plācenīšus-un tiem kā pīrādziņiem pa vidu liekam siera- šķiņķa maisījumu :) Tad aizlokam to padarīšanu ciet (kā pīrādziņu), lai pildījums nav redzams un liekam cepties pannā uz ne tik lielas uguns, kamēr brūns..
2. Pasniedzam ar kartupeļiem, kuriem uzbērta tā jaukā piedeva.. :)
3. Salātus nepiemirstam... :)
4. Lai garšo!
Uz augšu