Sākums > Receptes > Salāti

Salāti ''pienenīte

2005. gada 11. oktobris
Foto: Sarmīte Kļemenko
Pagatavošana
1 min
1. Konservus ar dakšiņu sasmalcina,sīpolus smalki sagriež,olu baltumus,burkānus,kartupeļus,olu dzeltenumus sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
2. Sagatavo krējuma-majonēzes mērci.Kārto
3. stikla traukā kārtām.
4. kārtā - sasmalcinātie konservi,
5. kārtā - olu baltumi,
6. kārtā - burkāni,
7. kārtā - sīpoli.
8. Katru kārtu pārslaka ar krējuma-majonēzes
9. mērci.
10. kārtā - kartupeļi,kurus bagātīgi pārlej ar
11. krējuma-majonēzes mērci.
12. kārtā - olu dzeltenumi un lociņi.
Uz augšu