Sautētas aknas krējuma mērcē

3 1
Sautētas aknas krējuma mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 aknu
  • 300 ml piena
  • 300 ml piena
  • 2 burkāni
  • 2 lieli sīpoli
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

70 min.
  1. Aknas atdala no plēves, ieliek pienā, lai kļūst mīkstākas (apm. 20 min.)
  2. Aknas sagriež nelielos gabaliņos, mazliet apsāla, uzber piparus.
  3. Notīra un sarīvē burkānus, sagriež sīpolus.
  4. Aknas apcep. Saceptās aknas kārto katlā ar vāku vai pīlē.
  5. Sīpolus, burkānus un ķiploku mazliet apcep, lai sīpoli paliek zeltaini, tad kārto uz aknām.
  6. Virsū uzber vēl garšvielas, aplej ar krējumu un sautē kādas 20 min.

    Labu apetīti!
    Virsū uzber vēl garšvielas, aplej ar krējumu un sautē kādas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

evija 2014. gada 1. jūlijs 20:34
ļoti garšīgi, gan ar saldo, gan skābo krējumu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni