Chicken kiev

2005. gada 10. oktobris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. liekam ledusskapī sablenderētu sviestu kopā ar pētersīļiem un lokiem, vistas fileja tiek sadalīta 'loksnēs' sasālīta, sapiparota, un ievīstīta pergamentā
2. velkam ārā no ledusskapja sviestu, sadalam tik gabaliņos cik ir vistas gabaliņi, izvīstam vistiņu no pergamenta un uzliekam katram no gabaliņiem vistas pa vienam no sviesta gabaliņiem, tad saritinam tās loksnītes un nostiprinam ar kociņu (zobu bakstāmo :)) )
3. olas sakuļam kopā ar attiecīgu daudzumu ūdens, iegūtos vistu ripulīšus mērcējam sakultajā olā, tad rīvmaizē, tad ciklu atkārtojam un liekam pannā kur ieliets padaudz eļļas, cepināties, līdz brūnas :)
4. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles...
Uz augšu