Vistu 'pirkstiņi

2005. gada 10. oktobris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Sveiciens!
2. piedāvāju uzgatavot garšīgu vistas paēdienu:
3. vispirms vistas fileju sagriež apmēram īkšķa lieluma gabaliņos, tad sagatavo marinādi kur tos ielikt- sasmalcina sīpolu, kuru saliek traukā vai labāk maisiņā, kopā ar sagrieztajām filejām, tad pārlej ar etiķi,tā ,lai filejas būtu šķidrumā.liekam ledusskapī nogaidam 30 minūtes.. tad liek vārīties rīsus- tas nav sarežģīti, jo tie ir paciņās :) gaļa ir samarinējusies, velkam ārā no ledusskapja, sakuļam olu, pieliekam olai kariju, sāli. tad samarinētā gaļa tiek apvārtīta olā un rīvmaizē un cepta, līdz brūna :) pa to laiku rīsi ir izvārījušies, tos noskalo ūdenī, 'izpako'
4. tad servē kopā ar salātlapām un citiem zaļumiem pēc izvēles
5. labu apetīti!
Uz augšu