Cepta zivs folijā uz ugunskura

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Svaiga iztīrīta zivs
  • Ķiploki
  • Sīpoli (Var arī lokus)
  • Majonēze (Pēc iespējas asāka)
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivi ieziež ar sāli,pipariem.
  2. Zivs vēderā saliek 3-4 ķiplokus, sīpollokus vai sīpolu ripiņas.
  3. Piepilda ar majonēzi vēdera masu un saziež no ārpuses zivi.
  4. Zivi no ārpues ietin folijā, labāk ietīt vairākās kārtās, lai cepjot neiztek marināde.
  5. Cepj tāpat kā šašliku uz oglēm, bet dabā uz ugunskura. Ilgums ļoti atkarīgs no zivs lieluma, tomēr nebaidies - nepiedegs, ja sanāk pārcept.
  6. Kad zivs gatava?To var noteikt pēc svara-izcepjoties tā paliek vieglāka.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni