Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta zivs folijā uz ugunskura

2005. gada 9. oktobris
Foto: nikolajs maļinovskis
Pagatavošana
40 min
1. Zivi ieziež ar sāli,pipariem.
2. Zivs vēderā saliek 3-4 ķiplokus, sīpollokus vai sīpolu ripiņas.
3. Piepilda ar majonēzi vēdera masu un saziež no ārpuses zivi.
4. Zivi no ārpues ietin folijā, labāk ietīt vairākās kārtās, lai cepjot neiztek marināde.
5. Cepj tāpat kā šašliku uz oglēm, bet dabā uz ugunskura. Ilgums ļoti atkarīgs no zivs lieluma, tomēr nebaidies - nepiedegs, ja sanāk pārcept.
6. Kad zivs gatava?To var noteikt pēc svara-izcepjoties tā paliek vieglāka.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu