Avakado ar spinātiem un ceptu vistu

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 gb. avakado
  • 2 gb. vistas filejas
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • 2 gb. citroni
  • 200 g spinātu lapu
  • 100 g Indijas riekstu
  • 200 g siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju pārkaisa ar sāli un pipariem, eļļā izcep un atdzesē.Arī riekstus apcep eļļā zeltainus. Spinātu lapas, gabaliņos sagrieztu vistas fileju, sieru un riekstus aplej ar mērci, ko pagatavo, sajaucot 4ēd.k. citronu sulas ar 8ēd.k. eļļas, sāli, pipariem un cukura. Avakado pārgriež uz pusēm, izņem kodolus, pārziež ar citronu sulu. Uz avakado pusītēm kārto salātus, rotā ar citronu šķēlītēm.

Komentāri

panda 2009. gada 30. novembris 18:23
izklausās labi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti