Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kārtainās biezpiena mīklas radziņi

2005. gada 8. oktobris
Foto: Inga Artemjeva
Pagatavošana
1 min
1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un izsijā uz dēļa.Sausu biezpienu izberž caur sietu, sajauc ar olas dzeltenumu un piejauc miltiem.Virsū saliek auksta sviesta piciņas.Ar nazi sakapā visu mīklā. Dēli apkaisa ar miltiem, uzliek mīklu, izveltnē un saloka trīs kārtās, vēlreiz izveltnē un saloka atkal 3 kārtās. Mīklu ieti follijā vai pārtikas plēvē un uz 30min. ievieto ledusskapī. Pirms cepšanas mīklu izveltnē, sagriež trīsstūrīšos, pa vidu liek marmelādes gabaliņus pildījumam, trīsstūrīti satin no garākās malas un veltnīti ieloka radziņa formā, pārziež ar sakultu olu un cep 220°C 30min.
Uz augšu