Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Marmora kūka ar olu liķieri

2005. gada 7. oktobris
Foto: Inga Artemjeva
Pagatavošana
1 min
1. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.Pievieno olu liķieri un eļļu.Iesijā miltus, pievieno cepampulveri un samaisa.Pusi no mīklas liek ietaukotā un miltiem izkaisītā veidnē.
2. Atlikušajai mīklai pārsijā kakao pulveri un samaisa, iecilā šokolādes konfektes, un šo mīklu uzliek virsū gaišajai mīklai veidnē.Ar dakšiņu tumšo mīklu spirāles veidā iejauc gaišajā mīklā.
3. Veidni liek 175°C karstā cepeškrāsnī un cep apmēram stundu Atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru un kakao.
Uz augšu