Sākums > Receptes > Zupas

Krēmīgā dārzeņu zupa ar kariju

2005. gada 6. oktobris
Foto: Vita Vilciņa
Pagatavošana
20 min
1. Lielā katlā ielej eļļu. Ieber kanēli, malto muskatriekstu, kurkumu, ingvera pulveri, 1min cep.
2. Tad pievieno burkānus, sīpolus, ķiploku, kartupeļus, cukini. Kārtīgi samaisa, lai dārzeņi pārklātos ar eļļu, un cep vēl 5 minūtes.
3. Pielej buljonu un uzvāra. Nogriež mazāku liesmu un vāra aptuveni 20 min, līdz dārzeņi mīksti.
4. Pieliek baltās un sarkanās pupiņas, samaisa, vāra vēl apm.5minūtes.
5. Noņem katlu no uguns, iemaisa krējumu. Pēc garšas pieber sāli un piparus un pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem.
6. Otrs Variants.
7. Visu dara tāpat tikai zupu sablenderē.
Uz augšu