Liellopu gaļas pods ar dārzeņiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg liellopu šķiņķis
  • 5 kg saldēti zaļie zirnīši
  • 5 kg saldētas zaļās pupiņas
  • 2 gb sīpoli
  • 2 gb burkāni
  • 500 g austersēnes
  • 1 ķiploks
  • 400 g konservēti tomāti
  • 6 gb kartupeļi
  • 1 l sausais vīns
  • 4 kubiņi buljona
  • Timiāns
  • 100 g sviests
  • Pētersīļi
  • 2 ēd.k. cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā izkausē sviestu, apcep lielos kubiņos zagrieztus burkānus, tad sīpolus un gaļu, kura nedaudz pabēta miltos. Tad pievieno austersēnes, timiānu un tomātus. Sautē 20 min, tad pievieno 600 g sarkanvīnu un 2 ēd.karotes cukuru, nedaudz ūdeni un vāra ar vāku uz lēnas uguns 1,5 stundu, tad pievieno sagrieztus kartupeļus un dārzeņus. Sautē līdz kartupeļi mīksti. Beigās pievieno sakapātus ķiplokus un pētersīļus

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni