Sākums > Receptes > Zupas

Blendēta ceptu šampinjonu krēmzupa ar sieru

2005. gada 5. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Nelielā sālsūdens daudzumā vāra nomizotus un mazos gabaliņos sagrieztus kartupeļus.
2. Pa to laiku notīra, sagriež un apcept sēnes. Nelielu šķēlīšu daudzumu atstāj zupas dekorēšanai.
3. Kad kartupeļi gatavi, visu ūdeni nenolej, atstāj, lai zupa nav pārāk bieza, pievieno sēnes un visu sablendē.
4. Sablendētajā masā iemaisa sieru, līdz tas pilnībā izkusis. Visu uzkarsē. Pēc garšas papildina ar sāli un pipariem.
Pasniedz, dekorējot ar ceptajām sēņu šķēlītem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu