Sākums > Receptes > Zupas

Vistas zupa ar koriandru

2005. gada 5. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Garšām un krāsām bagāta zupa! Ja kādam ir iebildumi pret gaļu, droši var gatavot arī bez vistas.
Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem lociņiem.
Pagatavošana
90 min
1. Sīpolu, paprikas, burkānus, tomātu sagriež kubiņos, pievieno kariju, garšvielas un apcep sviestā.
2. Vistu sagriež gabaliņos un neilgi, pirms dārzeņi sacepušies, pievieno tiem pannā.
3. Kartupeļus sagriež kubiņos.
4. Saceptos dārzeņus, vistu un kartupeļus liek dziļā cepešpannā ar vāku (vai arī katliņā, kurš liekams cepeškrāsnī), uzlej ūdeni vai buljonu, pievieno ķiplokus, koriandru, sāli, arī cukuru pēc garšas. Mazā karstumā cepeškrāsnī gatavo apmēram stundu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu