Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pannā cepta vistas fileja ar zirņiem & piparmētru

2005. gada 4. oktobris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
30 min
1. Vistiņas fileju salaista ar eļļu un sarīvē ar sāli un pipariem, tad liek to pasākumu uz lielas uguns pannā pacepties, pēc brīža apgrozot, lai nepiedeg...
2. Pa to laiku, kamēr vistiņa brūninās, katliņā izkausē sviestu un met tur iekšā sagrieztus sīpolu un ķiploku, tad pieliec mārrutkus un skābo krējumu, drusku pakarsē uz mazas uguns
3. Tad katliņā iebāžam zirņus, tos salātus un cukuru, pieberam vēl sāli, cukuru, piparus, karsē uz mazas uguns vēl pāris min, kamēr salāti izskatās apvītuši
4. Noņem katliņu no uguns un pieliek piparmētras
5. Pasniedz:
6. Zirņi šķīvī apakšā, pa virsu- vistiņa- un vēl tur kartupeļi piedalās ;)
Uz augšu