Sākums > Receptes > Deserti

Medus torte ar žāvētām aprikozēm un skābo krējumu

2005. gada 4. oktobris
Foto: Māra Strazdiņa
Pagatavošana
180 min
1. Mīklai: olas ar cukuru puto 15min, sk.krējumu samaisa ar sodu, savieno ar saputotajām olām.Iemaisa izkausētu medu, iecilā miltus. Cep formā uz cepamā papīra 20 min.180grādos.
2. Aprikozes ar cukuru savāra, atdzesē, samaļ.
3. želatīnu uzbriedina, izkausē,samaisa ar skābo krējumu un aprikozēm. Krēmu liek starp sagrieztiem biskvītiem. Vēlams gatavot formā, lai netecētu ārā krēms.
4. Ledusskapī lauj sastingt 30min.
5. Pārsmērē ar saputotu putukrējumu, pārber ar drupinātiem riekstiem.
6. Lai garšo!
7. Ieteicams ēst nākamajā dienā, būs superīgāka garša.
Uz augšu