Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa ķiploku un krustnagliņu mērcē

2005. gada 3. oktobris
Foto: Indra Suņģe
Pagatavošana
60 min
1. Cep gaļu.karbonādes šķēles (tādas lielākas) liec karstā ēlļā un apcep no abām pusēm,pēc tam pārkaisi ar sāli.
2. Pagatvo mērci.Sīpolus un ķiplokus sagriez plānās šķēlēs, kopā ar krustnagliņām un lauru lapām,sāli ber pannā,kur cepusies gaļa un apcep,pielej nedaudz ūdeni un vīnu.uzvāri.
3. Sautē.Mērcē liec ceptās karnonādes šķēles un uz lēnas uguns sautē 20-30 min.
4. pasniedz ar vārīteim rīsiem un tvaicētiem dārzeņiem.
Uz augšu