Pīlādžu želeja un džems

5 1

Sastāvdaļas

  • Pīlādži
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīlādžus notīra, liek sulu tvaicējamā katlā, notecina sulu.
  2. Ņem sulu un cukuru 1:1, vāra želeju apmēram 10 - 15 minūtes. Karstu pilda burciņās, noslēdz ar metālisko vāciņu.
  3. Tagad ņem atlikušās pīlādžogas, liek katliņā pielej nedaudz ūdeni, uzvāra. Karstu izberž caur sietu. No iegūtās masas vāra džemu. Cukurs un masa 1:1. Pilda burciņās ar metālisko vāciņu.
  4. Iegūtais džems ir maigāks kā želeja no sulas.
  5. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi