Pončiki ar āboliem

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 litri piena vai ūdens
  • Mazā paciņa rauga
  • 1 -2 olas
  • Milti
  • Sāls
  • Cukurs
  • Āboli
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu sadrupina, pārkaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura. Pagaida, lai raugs izšķīst. No piena un miltiem un olām veido mīklu. Pievieno raugu. Pārklāj ar dvielīti un liek siltā vietā uzrūgt. Cukuru pievieno pēc savām vēlmēm.
  2. Kamēr mīkla rūgst, nomizo ābolus, sagriež šķēlītēs.
  3. Kad mīkla uzrūgusi, jāuzkarsē katliņā eļļa. Ņem ar dakšiņu ābola šķēlīti apviļā uzrūgušajā mīklā, liek karstajā eļļā un cep no visām pusēm brūnus pončikus. Gatavus liek sietiņā. Ja vēlas var pārkaisīt ar pūdercukuru.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti