Karstais vīns ar upeņu sulu

5 1

Sastāvdaļas

  • 75 l sausā sarkanvīna
  • 5 l upeņu sulas
  • Miziņas, kas iegūtas no viena apelsīna
  • 2 kanēļa standziņas
  • 5 krustnagliņas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Sauja rozīņu

Pagatavošana

10 min.
  1. Visu liek emaljētā katliņā, maisot izšķīdina cukuru, un karsē gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai.
  2. Noņem no uguns , uzliek vāciņu un ļauj tam visam savstarpēji "saprasties".
  3. Pēc 10 minūtēm lejam krūzītēs un sasildām sevi un draugus šajā tumšajā un drēgnajā laikā.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni