Marinēti kāposti ar sīpoliem un ķiplokiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg svaigi kāposti
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Ķimenes
  • Marinādei - 1 l ūdens
  • 2 ēd.karotes sāls
  • 1 gl cukurs
  • 1 gl eļļa
  • 2 -3 ēd.karotes etiķa esence

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus saēvelē.
  2. Burkānus sarīvē.
  3. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina.
  4. Visas sstāvdaļas sajauc, pieber ķimenes, izmaisa un pilda tīrās burkās.
  5. No sastāvdaļām, kas domātas marinādei uzvāra. Ļoti karstu marinādi lej virsū kāpostiem un tūlīt aizvāko. Sterilizēt nevajag.

Komentāri

alise 2016. gada 30. jūlijs 13:36
Jānim protams ar humora izjūtu viss ok, bet galvā tomēr vējš svilpo. Mazums dīvainīšu lasa šī receptes un pilnā nopietnība pieliks zaļo mušmiri! Un cik jau dzīvību uz Jāņa pleciem!!!
sēņumīle 2015. gada 29. oktobris 10:15
paldies par recepti jānim, bet, vai sarkanā mušmire neder? nedēļas nogalē vīra māte atbrauks,,,
jānis 2015. gada 29. oktobris 10:09
Es vēl pierīvēju klāt nedaudz zaļo mušmiri. Ciemiņiem garšo.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi