Sākums > Receptes > Konservējumi

Ābolu ievārījums ar cidoniju sulu

2005. gada 30. septembris
Foto: Shutterstock.com
Ievārījums iznāk kā bieza želeja ar ābolu gabaliņiem.
Pagatavošana
60 min
1. Ābolus nomizo un sagriež.
2. Tvaicējamā katlā iztvaicē cidoniju sulu.
3. Katlā vispirms savāra cidoniju sulu ar cukuru. Iznāk pabiezs sīrups.
4. Sīrupā ieber pusi no āboliem un vāra tik ilgi, kamēr āboli izšķīduši. Tad pievieno otru pusi ābolus, nedaudz pavāra un tad uz apmēram 2 stundām pārtrauc vārīšanu.
5. Pēc 2 stundām ievārījumu no jauna uzkarsē. Ja ir putas, tad noputo. Pilda burkās un aizvāko.

Lai labo garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu