Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena kūka ar augļiem

2005. gada 30. septembris
Foto: Egija Zinovjeva
Pagatavošana
1 min
1. Biezpinu samaļ, tam klāt pievieno sieriņus Kārums.
2. Nedaudz pievieno krējumu,līdz masa kļūst viendabīga, pēc garšas pievieno cukuru.
3. Ja vēlas, var pievienot arī izspiestu citrona sulu.
4. Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē cepumus un kārto lēzenā traukā.
5. Pirmo kārtu liek cepumus,tad biezpiena masu, tad cepumus utt.
6. Kad viss ir pabeigts,kūku no visām pusēm nosmērē ar biezpiena masu.
7. Kūkas virskārtu dekorē ar augļiem, katrs pēc savas gaumes.
8. Kūka būs garšīgāka ,ja to paturēs pāris stundas leduskapī.
9. Labu apetīti.
Uz augšu