Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa franču gaumē

2005. gada 30. septembris
Foto: Diāna
Pagatavošana
40 min
1. Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1,5 cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses).
2. Tālāk apceptās karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztas pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas. Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.
3. Gatavu gaļu var rotāt ar pētersīļiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).

Labu apetīti!
Foto: Diāna
Uz augšu