Cūkgaļa franču gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādes
  • 5 -6 vidēji tomāti
  • 3 -4 nelielas paprikas
  • 2 -3 sīpoli
  • 300 g rīvēta siera
  • 1 paciņa majonēzes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1,5 cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses).
  2. Tālāk apceptās karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztas pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas. Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.
  3. Gatavu gaļu var rotāt ar pētersīļiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).

    Labu apetīti!
    Gatavu gaļu var rotāt ar pētersīļiem. Pasniedz ar vārītiem k...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lorhen 2016. gada 10. septembris 09:56
Sīpolu vietā uzliku sasmalcinātus ķiplokus! Garšīgi!
Diana 2014. gada 27. maijs 16:26
Zaibiss!
Monta 2014. gada 5. marts 22:42
mmmm, ļoti labi! vēl drusku pirms cepšanas apšļakstīju gaļas gabaliņus ar citrona sulu un izmantoju ne tikai sāli, piparus bet arī gaļas kopējo! barojoši, bet ekselenti:) paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni