Ar maltu gaļu pildīti kartupeļi

3 1

Sastāvdaļas

  • 6 apm .vienāda lieluma ar mizu vārīti kartupeļi
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sviests
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Sīpoli
  • 200 g malta gaļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Kartupeļus notīra ,tiem izdobj vidus.
  2. Izdobto masu samaļ gaļas mašīnā,pieliek olu dzeltenumus ,sviestu,sāli,zaļumus.
  3. Malto gaļu kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem sautē gatavus.Pilda izdobtajos kartupeļos.
  4. Sagatavoto kartupeļu masu liek konditorijas caurulē un uzspiež pildītajiem kartupeļiem "kruzuļu cepures".
  5. Cepeškrāsnī cep, kamēr "cepures" zeltainas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni