Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šnicele ar saldo krējumu un sieru

2005. gada 29. septembris
Foto: Kristiana Jurevica
Pagatavošana
60 min
1. Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli un pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm. Liek cepešveidnē.
2. Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.
3. Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.
4. Uz šnicelēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru. Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 20 minūtes.
5. Kartupeļus novāra un samīca. Biezenim pievieno spinātus, siltu pienu, sviestu un sablenderē.
6. Uz šķīvja kārto šniceles un kartupeļu biezeni.
Uz augšu