Kabaču pankūkas ar dillēm

4 1
Kabaču pankūkas ar dillēm
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 neliels kabacis
  • 3 olas
  • 1 /2 glāze miltu
  • 1 /3 glāzes piena
  • 3 daiviņas ķiploka
  • Neliels saišķītis diļļu
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, nedaudz nospiež sulu.
  2. Sasmalcina dilles, pievieno kabačiem.
  3. Kabaču masai pielej pienu, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, sāli (sāls vietā var izmantot buljonu kubiņus), iemaisa miltus (ja nepieciešams, pieliek vēl), veidojot pabiezu mīklu.
  4. Cep nelielas pankūkas, ēd ar skābo krējumu.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ineta 2011. gada 9. janvāris 22:34
foršs paēdiens no kabačiem,bet gana darbietilpīgs,visi vienmēr ir bijuši sajūsmā,izmēģiniet paši!
sagierž kabaci šķēlītēs,kā karbonādes gabaliņus.
Ar gaļas āmuriņu padauza tāpat kā karbonādi.Kad tas izdarīts,sakuļ olas,pieliek sāli,var arī garšvielas.
Otrā traukā sagatavo miltus.
Tālākais process tāds pats kā cepot karbonādes.
Apviļā šķēlīti miltos,tad olā,vai otrādāk,kā ērtāk,apcep dzeltenbrūnas.
Kad kabacis sacepts,sākam šķēlītes kārtot saucamajā pīļpannā ,pirmo kārtu..
Saliekam kabaču šķēlītes,tad tām virsū smalki sagrieztas dilles,mazliet ķliploku gabaliņus smalki sakapātus,pētersīli mazliet,var arī vēl ko citu izdomāt,pāri mazliet var pārliet saldo krējumu..
Tāpat nākošās kārtas,kabacis,zaļumi,krējums..vienreiz liku arī rīvētu sieru,bija ļoti garšīgi.
Pasautēt apm.kādas 15 min .
Ir ļot foršs un garšīgs ēdiens, ļoti labi gbaršo arī atdzesēts.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni