Jaunlopa gaļa ābolu sulā

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 gr.jaunlopa gaļas
  • Ābolu sula
  • Saldais krējums
  • Pipari
  • Sāls
  • Milti
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Jāizvēlās tāds gaļas gabals,kuru labi var izklopēt.
  2. Izklopētās gaļas šļēles apcep brūnas,liek katliņā,pieber sāli ,piparus , pārlej ar ābolu sulu un sautē gatavu. Ābolu sula jāizvēlas bez lieka salduma.Vislabāk lietot pašu spiesto sulu bez cukura.
  3. Kad gaļa gatava, pielej saldo krējumu un uztumē ar miltiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni