Liepājas ābolu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 3 olu dzeltenumi
  • 200 g sviesta
  • 100 g cukura
  • ½ tējkarotes briežraga sāls
  • 600 g ābolu
  • 100 -200 g cukura
  • ½ tējkarotes kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus ar cukuru un sviestu saputo, samīca ar miltiem, kas sajaukti ar briežraga sāli, izrullē.
  2. Ābolus sagriež šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru, kas sajaukts ar kanēli, un atstāj 1-2 stundas. Sagatavotos ābolus pārliek pār mīklu, virsū uzliek sietiņu no atlikušās mīklas, cep gaiši brūnus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize