Gaļas sautējums zviedru gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 gr. liellopa gaļas
  • 2 ēd. k. margarīna vai sviesta
  • 3 ēd. k. kviešu miltu
  • 2 tējk. sāls
  • 12 -15 smaržīgo piparu
  • 2 -3 lauru lapas
  • 400 gr. ūdens
  • 2 -3 sīpoli
  • 2 -3 burkāni

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež apm.4x4 lielos gabaliņos.
  2. Pannā vai katliņā sakarsē taukvielas un apbrūnina gaļas gabaliņus.
  3. Noņem no pannas un liek katliņā.Gaļu pārkaisa ar miltiem un labi samaisa,lai milti izšķīst vienmērīgi.
  4. Sautējumam pievieno sāli,piparus,lauru lapas un ūdeni.
  5. Katliņam uzliek vāku un sautē mērenā temp. apmēram stundu,pa reizei apmaisot.
  6. Pa to laiku notīra sīpolus un burkānus.Sīpolus sagriež lielās šķēlēs,bet burkānus-ripiņās.
  7. Dārzeņus pievieno sautējumam un samaisa.
  8. Turpina sautēt vēl 30-45 min.,līdz gaļa mīksta.Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un marinētām bietēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni