Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs fileja zem segas

2005. gada 28. septembris
Foto: Līga
Pagatavošana
1 min
1. Sakuļ olas, pievieno majonēzi, sinepes, garšvielas zivīm, sakuļ. Zivs fileju apviļā olās, miltos un uz pannas apcep zeltaini brūnas.
2. Zivs gabaliņus kārto cepeštraukā, lai viena kārta būtu nosegta. Pārziež zivs kārtu ar kausēto sieru. Sīpolu un ķiplokus smalki sagriež un pārkaisa sieram. Tomātus sagriež pusripiņās, liek nākamajā kārtā, pārkaisa ar zivju garšvielu vai sāli, pēc vēlēšanās. Nedaudz var padekorēt ar majonēzi. Liek cepeškrāsni, cep kamēr tomāti nedaudz "apgrauzdējušies". Pasniedz ar rīsiem un/vai sautētiem vai grilētiem dārzeņiem.
Uz augšu