Šampinjonu biezzupa

3 1
Šampinjonu biezzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 750 g svaigu šampinjonu
  • 2 ēd. k. sviesta vai margarīna
  • 2-3 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 l gaļas buljona (1-2 kubiņi + ūdens)
  • 200 g saldā krējuma
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sēnes noskalo, notīra un sagriež.
  2. Liek zupas katliņā un apcep sviestā vai margarīnā.
  3. Pārkaisa ar miltiem un rūpīgi samaisa.
  4. Tad pamazām pievieno buljonu un vāra apmēram 10 minūtes.
  5. Pievieno saldo krējumu. Pievieno sāli un piparus. Sagaida, kad zupa "uzmet burbuli" un gatavs!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ilva Daniela 2012. gada 24. februāris 19:59
Izdevās vienkārši burvīga zupa.Ļoti garšīgi!!!
Ilva 2010. gada 11. decembris 17:24
Burvīga zupa!!!!
Inga 2010. gada 12. oktobris 08:08
Ļoti garšīga zupa :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas