Peldošās salas vaniļas mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 3 1/3 glāzes piena
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienu uzvāra.
  2. Olu baltumus vispirms puto bez cukura, pamazām pievieno pusi no cukura un puto stingrās putās(no karotes krīt pikām, nestiepjas).
  3. Putojot pievieno arī kartupeļu cieti.
  4. Saputotos olu balt. ar karoti liek karstā pienā un karsē 3 minūtes (apgrozot!) .
  5. Mērce...
  6. Olu dzeltenumus saputo ar atlikušo cukuru un vaniļas cuk., atšķaida ar nedaudz karsto pienu , pievieno pārējam pienam un maisot karsē...(nedrīkst uzvārīt!)...līdz sabiezē....
  7. Salas liek uz šķīvja un pārlej ar vaniļas mērci.

Komentāri

Linda 2010. gada 11. maijs 17:20
Man ir jautājums , cik personām tas ir?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti