Buka gaļas šmoris

2005. gada 27. septembris
Foto: Shutterstock.com
Gaļas gabaliņi teju vai kūst mutē! No šķidruma kas paliek pāri iznāk burvīga mērce.
Pagatavošana
2 min
1. Sagriež gaļu biezās šķēlās,tad ņem katru gabaliņu ieziež ar olīveļļu un garšvielām ,visu liek lielā bļodā piespiež ķiploku un pēc garšas pielej Vusteras mērci .Kārtīgi visu apmaisa un liek leduskapī uz 12st.
2. Tad gaļu kārto pīļpannā pārlej ar vārošu ūdeni (lai gaļa pusē ir ūdenī), pievieno pāris lauru lapas.
3. Šmorē 2-2.5 st. uz lēnas uguns(var pievienot vārīšanā laikā vēl nedaudz ūdens). Veseli ēduši!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu