Savvaļas rīsi ar dārzeņu sautējumu

3 1
Savvaļas rīsi ar dārzeņu sautējumu
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g savvaļas un brūno rīsu
  • 80 g rapšu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 2 paprikas - sarkanā un oranžā
  • 200 g ķirbja
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Izvāra atsevišķi rīsus vieglā sālsūdenī - pēc pamācības un iepakojuma.
  2. Uzkarsē uz pannas eļļu, tajā apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus, papriku, mazos gabaliņos sasmalcinātu ķirbi. Visu uz lēnas uguns cep -
    var teik pat sutina zem vāka, līdz dārzeņi kļūst mīkstāki.
  3. Pievieno tomātu pusītes, un ļauj visam kopā pasautēties. Kad dārzeņi gatavi, pievieno garšvielas, visu kārtīgi samaisa.
    Pasniedz rīsus kopā ar sautējumu.

    Labu apetīti!
    Pievieno tomātu pusītes, un ļauj visam kopā pasautēties. Kad...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni