Garšīgie makaroni pa flotski

3 1

Sastāvdaļas

  • Makaroni
  • Margarīns/sviests cepšanai
  • Zupas gaļa
  • Pāris burkāni
  • Sīpoli
  • Sāls un pipari
  • Var čili

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusdienās izvāram gaļas zupu vai buljonu. Izzvejojam gaļu un sagrieztu gabalos apcepam brūnu. Paralēlī izvāram makaronus. Samaļam gaļasmašīnā gaļu, sarīvējam burkānus uz smalkās skaidiņu rīves. Smalki sagriežam sīpolus un sviestiņā vai margarīnā sacepam. Liekam gaļu un burkānus sviestā vai margarīnā uz pannas cepties, pievienojam ceptos sīpolus, sāli, piparus. Kādu laiciņu pacepam un liekam klāt makaronus. Visu kopā samaisa, izsilda un viss. Ja liek čili, tad to smalki sakapātu pievieno peedeejaa cepshanaa pirms makaroniem.
  2. Kopā sanāk:
  3. zupa kā pirmais ēdiens
  4. makaroni pa flotski otrais ēdiens.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni