Cepti kartupeļi ar sieru un desu

5 1

Sastāvdaļas

  • Vienam cilvēkam
  • 4 normāla lieluma kartupeļi
  • ½ sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 6 -8 šķēles piena desas
  • 2 -3 olām
  • Garšvielas
  • Pipari, sāls pēc savas gaumes
  • Parastā tomātu mērce
  • Siers sagrizts 6 plānās šķēlītēs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež smalkos gabaliņos kartupeļus, met uz pannas ar sīpoliem, ķiplokiem un sāli. Zem vāka uz lēzenas uguns cep. Pa to laiku sakuļ olas bļodiņā, pieber sagriestu desu (kā rosolam), pieber garšvielas un samaisa ar karoti vai dakšu. Kad kartupeļi ir apcepušies zeltaini ar karoti pannā izlīdzina. Uzlej pagatavoto massu un ar karoti izlīdzina. Kādas 2-3 ēdamkarotes kečupa un atkal izlīdzina. Pa virsu uzliek sieru sagrieztu plānās šķēlītēs. Uzliek vāku un apcep 5-7 min.
  2. Galvenais beigās no pannas prātīgi ieslidināt šķīvī lai nesamaisās putrā!
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni