Neraudzētas rauga mīklas pīrāgi ar ievārījuma pildījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 400 g margarīna
  • 1 glāze piena
  • 1 paciņa rauga
  • Cukurs
  • Sāls
  • Mililti pēc vajadzības
  • Ievārījums (vislabāk ābolu, brūkleņu, plūmju)

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu nedaudz ieraudzē, pieliekot pāris karotes cukura. Tad gatavo mīklu:
  2. 3 olas izkuļ ar sāli, izkausē margarīnu, pieliek uzsildītu pienu, tad raugu un miltus.
  3. Samīca mīklu tik stingru, lai var izrullēt (bet ne pārāk cietu, jo mīkstāka, jo labāk).
  4. Izrullēto mīklu sagriež trīsstūrīšos, kam liek virsū ievārījumu un sarullē. Sarullētos pīrādziņus apviļā cukurā un liek cepties līdz zeltaini brūniem.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti